Wat wij doen

HEAP Creative Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelen van creatieve oplossing voor vraagstukken die binnen organisaties naar voren komen.
De vragen die we tegenkomen zijn van zeer verschillende aard, bijvoorbeeld op het gebied van planning en control, financiele analyses, e-learning, e-commerce, medische IT vraagstukken etc.

Daarnaast ontwikkelen we voor een aantal veel voorkomende vragen toepassingen, zodat meerdere organisaties deze kunnen gebruiken en het wiel niet steeds opnieuw hoeven uit te vinden. Onze producten zijn Querio Planning & Control en Pherio Websitemanagement.

Onze oplossingen en producten zijn veelal webapplicaties en in toenemende mate, mobiele applicaties. Bij het ontwikkelen maken we veel gebruik van Open Source componenten. Dit omdat deze zichzelf meestal al bewezen hebben (‘proven technology’) en omdat zijn aangenaam geprijsd zijn.

Door korte lijnen en een open manier van communiceren, zijn we in staat om oplossingen te genereren die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever binnen afgesproken kaders.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!